Nærmere info om hvornår der åbnes op for udleje i kalenderåret 2022 vil følge her på siden.  

Udleje i 2021:

I 2021 vil det kun være Solkrogen, der tager imod ophold i weekenderne. 

Booker man et ophold i 2021 forventes det, at man gennemfører opholdet efter regeringens anbefalinger, det vil sige evt. med et mindre antal deltagere afhængigt af forsamlingsforbuddet. Aflysning af ophold fra lejers side kan betyde tab af depositum 

Covid-19:

Kolonierne overholder alle retningslinjer, og vi forventer, at vores gæster gør det samme. 
Aftaler man et ophold i 2021 skal man derfor indstille sig på risikoen for at skulle gennemføre opholdet med et mindre antal deltagere afhængigt af forsamlingsforbud og øvrige retningslinjer/anbefalinger. 

Overholdelse af et eventuelt forsamlingsforbud påhviler udelukkende lejer. 
Ophold, der aflyses fra lejers side kan medføre tab af depositum (helt eller delvist) jf. bestemmelserne i kontrakten (kan også læses på hjemmesiden) afhængig af tidspunktet for aflysningen. 

Solkolonierne forbeholder sig retten til at aflyse ophold helt op til tidspunktet for afholdelsen som følge af Covid-19 situationen. Disse ophold vil blive holdt økonomisk skadesløse.   

Generel information: 

Orienterer dig venligst om ledige tider i kalenderen, før du spørger ind til en periode. 

Borgere i Tårnby Kommune vil blive prioriteret. 

Dette er ikke en online-booking, og det skal understreges, at der ved travlhed eller andet kan være indkommet ønsker om weekender, som ikke er blevet noteret i kalenderen.

Det anbefales derfor, at man ønsker mere end én weekend i prioriteret rækkefølge, da kalenderen ikke kan være 100% opdateret døgnet rundt.

 

Det anbefales i øvrigt, at man også orienterer sig under fanebladet "Information" for praktiske oplysninger. 

 

Solkolonierne udlejes til private (primært til bosiddende i Tårnby Kommune, og disse vil have førsteret) i den udstrækning kommunens skoler, institutioner og foreninger ikke anvender dem. Af kalenderen fremgår, hvilke perioder der er optaget eller forespørgsel på

 

Se også fanebladet "Afbud" for ledige weekender i nær fremtid.

 

Kolonierne er forhåndsreserveret til kommunens skoler og institutioner - der vil løbende blive frigivet nye tidspunkter.

 

Ønsker man at blive skrevet op i fald der kommer et afbud udfyldes formularen med oplysning om den koloni og den periode, man er interesseret i. 

 

Ved mere end én forespørgsel på den samme weekend vil det være først modtagne henvendelse, der vil blive kontaktet for aftale om udlejning. 

 

Ønsker man at leje en af kolonierne anvendes formularen under "Kontakt".

Følgende bedes oplyst ved henvendelse:

  • den ønskede periode/perioder

  • formålet med opholdet (ex. familietur/klassetur)

  • Navn, mail og adresse på kontaktperson

 

Kontrakt på opholdet vil blive fremsendt pr. mail.

 

 

 

Leje af kolonierne