Praktisk information

 

Leje af kolonierne

Kolonierne er forhåndsreserveret til skoler, institutioner og foreninger i Tårnby Kommune. Derfor vil kalenderen være reserveret til disse, indtil bookingerne er på plads, hvorefter perioder løbende vil blive frigivet til leje af private, primært bosiddende i Tårnby Kommune. Man kan med fordel holde øje med kalenderen for at se, om der er nye perioder frigivet.

Der tages ikke imod forhåndsreserveringer til kommende udlejningsår. 

 

Det kan forekomme, at en weekend bliver reserveret, men at reservationen ikke ønskes opretholdt. Der kan derfor være nye ledige weekender med jævne mellemrum. 

 

Nogle gange modtager vi et afbud meget sent - disse vil fremgå at siden "Afbud". 

 

Depositum og afbestilling

Når perioden er bekræftet sendes en kontrakt pr. mail. Senest to uger efter modtagelsen af kontrakten indbetales et depositum på kr. 3.000,-. Ved afbestillingen inden 3 måneder før lejeperiodens start tilbagebetales det fulde depositum.

Ved booking af weekender til et efterfølgende kalenderår vil kontrakten først blive fremsendt omkring årsskiftet, ligeledes skal depositum således først indbetales i januar. Dette vil fremgå af kontrakten. 

 

Ved afbestilling mindre end 3 måneder, men inden 1 måned før lejeperiodens udløb tilbagebetales 1.500,-, mens depositum ikke tilbagebetales ved afbestilling mindre end 1 måned før lejeperiodens udløb.

 

Endelig betaling skal være foretaget senest 1 måned før lejeperiodens start.

​Praktiske oplysninger

 

Dyner og puder forefindes på kolonien. Lejer medbringer selv sengelinned og håndklæder

 

Inden afrejsen påhviler det lejer at feje og tømme alle papirkurve, sørge for at der ligger en hovedpude samt 1 dyne på hver seng, tørre borde af, samt stille borde og stole i alle fællesrum tilbage som det stod ved ankomst. Øvrig rengøring er inkluderet i prisen.

 

Eventuelle ødelæggelser på det udlejede erstattes af lejer. 

 

Kolonierne må ikke benyttes som festlokaler. 

 

Det forventes, at man efter maden selv bærer ud af bordet og stiller service, glas og bestik i de dertil indrettede bakker samt tørrer bordene af efter måltiderne. 

 

Forplejning anses for "standard" - det vil sige god og lækker hverdagsmad. Har man specielle ønsker kontaktes forretningsføreren for en eventuel justering af prisen for forplejning. Kaffe/the, mælk og saft er indregnet i prisen, øvrige drikkevarer er ikke inkluderet, men skal selv medbringes.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på kolonierne

Databeskyttelse - Tårnby Kommune

Læs om databeskyttelse på Tårnby Kommunes hjemmeside